Politica de retur


Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor/ a ultimului produs.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail la adresa:info@craftandhobby.ro

Expediati produsele prin curier sau inmanati-le direct noua la adresaStr. Erou Olaru Cristian nr 34 ,Barlad nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract.

Produsele returnate trebuie sa fie complete, in ambalajul original insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis, si toate documentele cu care au fost livrate.

Daca produsele pe care ti le-am livrat au fost insotite de eventuale cadouri, cand returnati produsele trebuie sa returnati si cadourile.

Daca produsele intrunesc conditiile de mai sus, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, mai putin costurile livrarii produsului catre dumneavoastra.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor. Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari.

Vom efectua rambursarea sumelor platite de dvs. folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.