SET PILE DIAMANTATE 5BUC (100MM),PFL6007

70,00 lei

• Profiluri de diamant de 5 x 100 mm
• Pentru lucrul la diferite forme și contururi
• Ideal pentru depunerea complicată pe modele mici și metale

1 în stoc

Compara Adauga
Add to Wishlist Browse Wishlist
SKU: PFL6007 Categorie: Etichete: ,

Descriere

Set de pile Modelcraft 5 buc Mini Diamond (100mm)

Setul de pile mini diamant include 5 profile, plate, pătrate, rotunde, jumătate rotunde și triunghi Aceste unelte de 100 mm sunt excelente pentru sarcini mai mici și mai complexe de modelare și depunere a materialelor plastice și a metalelor.

Fișiere și abrazive

Pila este instrumentul cel mai frecvent utilizat atunci când lucrați cu metal, lemn, materiale plastice și o serie de alte materiale, astfel încât înțelegerea alegerii și utilizării corecte a acestor instrumente este foarte importantă. Pilele cu diamante sunt deosebit de bune pentru utilizare pe materiale plastice și modele mici. Pilele  metalice pot fi utilizate pe o gamă largă de materiale și există 3 criterii necesare pentru a identifica corect un fișier: forma (secțiunea transversală), lungimea și tăierea. Există multe secțiuni transversale disponibile, dar cele principale sunt plate, pătrate, rotunde și pe jumătate rotunde. Lungimea fișierului este distanța de la umăr sub tang până la sfârșitul fișierului. Tăierea se referă la modelul și densitatea dinților.

Modelul SHESTO

Colecția SHESTO Modelcraft este o gamă cuprinzătoare de scule de mână și accesorii de precizie utile, adesea greu de găsit, esențiale pentru orice cutie de instrumente. Gama de instrumente Model Craft acoperă numeroase aplicații în care sunt necesare detalii, precizie și control de aproape, cum ar fi: modelarea, hobby-ul general și ambarcațiuni, electronică și inginerie ușoară, renovare și restaurare, fabricarea de bijuterii, precum și DIY mai mici și de uz casnic reparații.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…