SET DE CUTITE MODELISM,PKN1006

20,00 lei

1 în stoc

Compara Adauga
Add to Wishlist Browse Wishlist
SKU: PKN1006 Categorii: , Etichetă:

Descriere

Set de cutite Modelcraft Craft

Setul include un mâner nr.1 cu 6 lame. Pentru decuparea formelor din hârtie, carton, folie și decalcomanii. Ideal pentru scrapbooking, ambarcațiuni de hârtie, ambarcațiuni generale și sarcini de hobby.
Acest cuțit de ambarcațiune de 110 mm (4 “) este perfect pentru meșterii și pasionații care caută control atunci când lucrează la sarcini precise.

Aceasta este o necesitate pentru toți meseriașii, pasionații și profesioniștii.

Cuțite și freze

Colecția Modelcraft include cuțite și freze specializate, potrivite pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv tăiere, cioplire, tăiere, scobire, gravare, perforare, marcare, răzuire, tăiere și tăiere. De la tăieturi simple în hârtie sau carton, până la tăiere și tăiere a materialelor plastice laminate și acrilice, Model Craft are instrumentul potrivit pentru sarcină.

Colecția SHESTO Modelcraft

Colecția SHESTO Modelcraft este o gamă cuprinzătoare de scule de mână și accesorii de precizie utile, adesea greu de găsit, esențiale pentru orice cutie de instrumente. Gama de instrumente Model Craft acoperă numeroase aplicații în care sunt necesare detalii, precizie și control de aproape, cum ar fi: modelarea, hobby-ul general și ambarcațiuni, electronică și inginerie ușoară, renovare și restaurare, fabricarea de bijuterii, precum și DIY mai mici și de uz casnic reparații.

A nu se vinde persoanelor sub 18 ani (18+). Nu lăsați lama la îndemâna copiilor și a animalelor pentru a evita rănirea.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.