SET DE CLESTE PENTRU CAPSE (100 capse incluse),PPU1100

40,00 lei

• Aceste clești pentru capse sunt proiectate pentru a pătrunde și a fixa ochiurile în materiale, inclusiv țesături, piele, cărți etc.
• 100 de capse incluse
• caracteristică de blocare pentru depozitare

1 în stoc

Add to Wishlist Browse Wishlist
SKU: PPU1100 Categorii: , Etichetă:

Descriere

Set de cleste pentru capse Modelcraft

Straturile pentru capse sunt concepute pentru a pătrunde și a fixa capsele într-o gamă largă de materiale, inclusiv cearșafuri, denim, piele, cărți și țesături. Clestele are o clemă de blocare și include un pachet de 100 de capse. ideal pentru aplicații generale de hobby și ambarcațiuni.

Clește 

 Cleștele este pentru prinderea și tragerea unei game largi de fire și alte materiale. Deoarece sunt potrivite pentru o varietate atât de mare de sarcini, este necesară o selecție atentă a „instrumentului potrivit pentru job” pentru a obține cele mai bune rezultate. Colecția Model craft oferă o gamă utilă de clești în miniatură pentru majoritatea aplicațiilor de modelare și hobby. Mânerele izolate confortabile și arcul de deschidere fac din aceste clești și clești o bucurie de utilizare

Colecția SHESTO Model Craft Colecția

SHESTO Model Craft este o gamă completă de instrumente de mână și accesorii de precizie, deseori greu de găsit, esențiale pentru orice cutie de instrumente. Gama de instrumente Model Craft acoperă numeroase aplicații în care sunt necesare detalii, precizie și control de aproape, cum ar fi: modelarea, hobby-ul general și ambarcațiuni, electronică și inginerie ușoară, renovare și restaurare, fabricarea de bijuterii, precum și DIY mai mici și de uz casnic reparații.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.