ETRIER SEPARATOR EXTERIOR (75MM)

46,00 lei

• 75 mm (3 “)
• Fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate
• Puncte tratate încălzite
• Reglare stil micrometru

1 în stoc

Compara Adauga
Add to Wishlist Browse Wishlist
SKU: PDV6712 / 3 Categorii: , Etichete: ,

Descriere

Aceste etrier separator de  75 mm (3 “) este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Reglare stil micrometru cu puncte tratate încălzite, astfel încât capetele să rămână întotdeauna ascuțite.

Divizoare: PDV6711 / 3 (vândute separat)
Etriere exterioare: PDV6712 / 3 Etriere
interioare: PDV6713 / 3 (vândute separat)

Marcare și măsurare

Colecția Modelcraft include instrumente pentru marcare și măsurare. Măsurarea și marcarea exactă sunt fundamentale pentru succesul oricărui proiect de hobby și ambarcațiuni. Veți putea aborda majoritatea lucrărilor de măsurare folosind o regulă de oțel, un pătrat de inginer și un instrument de scrib. Există anumite sarcini care necesită mai multă precizie. În aceste condiții, un set de etriere separatoare, micrometre sau etrier Vernier va oferi de obicei acuratețea de care aveți nevoie.

Colecția SHESTO Modelcraft

Colecția SHESTO Modelcraft este o gamă cuprinzătoare de scule de mână și accesorii de precizie utile, adesea greu de găsit, esențiale pentru orice cutie de instrumente. Gama de instrumente Model Craft acoperă numeroase aplicații în care sunt necesare detalii, precizie și control de aproape, cum ar fi: modelarea, hobby-ul general și ambarcațiuni, electronică și inginerie ușoară, renovare și restaurare, fabricarea de bijuterii, precum și DIY mai mici și de uz casnic reparații.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.