CUTER ROTATIV (28MM),PKN6194

46,00 lei

• Taie o gamă largă de materiale
• Foarte convenabil și eficient

1 în stoc

Compara Adauga
Add to Wishlist Browse Wishlist
SKU: PKN6194 Categorii: , Etichetă:

Descriere

Modelcraft Cutter rotativ (28mm)

Acest tăietor rotativ oferă un mod convenabil și eficient de a tăia o gamă largă de materiale, cum ar fi țesături, piele, vinil, hârtie, furniruri de carduri etc. Există lame de înlocuire disponibile cu diferite forme, cum ar fi: Standard (PKN6194 / B), Skip ( PKN6194 / S) și ondulat (PKN6194 / W), oferind o gamă mai largă de tăiere a materialelor.

Cuțite și freze

Colecția Modelcraft include cuțite și freze specializate, potrivite pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv tăiere, cioplire, tăiere, scobire, gravare, perforare, marcare, răzuire, tăiere și tăiere. De la tăieturi simple în hârtie sau carton, până la tăiere și tăiere a materialelor plastice laminate și acrilice, Model Craft are instrumentul potrivit pentru sarcină.

Colecția SHESTO Modelcraft

Colecția SHESTO Modelcraft este o gamă cuprinzătoare de scule de mână și accesorii de precizie utile, adesea greu de găsit, esențiale pentru orice cutie de instrumente. Gama de instrumente Model Craft acoperă numeroase aplicații în care sunt necesare detalii, precizie și control de aproape, cum ar fi: modelarea, hobby-ul general și ambarcațiuni, electronică și inginerie ușoară, renovare și restaurare, fabricarea de bijuterii, precum și DIY mai mici și de uz casnic reparații.

A nu se vinde persoanelor sub 18 ani dacă au peste 18 ani. Nu lăsați lama la îndemâna copiilor și a animalelor pentru a evita rănirea.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.