CLEME FIXARE,PCL8720

52,00 lei

• 1 x clemă mare pentru hobby
• Grindă de 200 mm cu 2 fălci
• Poate fi utilizată în industria aeronavelor
• Grinzile sunt realizate din fibre de carbon de înaltă densitate
• Fălcile sunt incredibil de flexibile oferind clemelor o flexibilitate tactilă

1 în stoc

Compara Adauga
Add to Wishlist Browse Wishlist
SKU: PCL8720 Categorii: , Etichete: ,

Descriere

Modelcraft Large Berna Multi-Clamp (200mm)

Aceste cleme unice, dezvoltate în Franța de Dr. Berna, sunt fabricate din materiale avansate tehnologic utilizate în industria aeronavelor. Grinzile sunt realizate din fibre de carbon de înaltă densitate, iar fălcile sunt incredibil de flexibile – oferind clemelor o flexibilitate tactilă și o sensibilitate la presiune asemănătoare mâinii umane.

Cleme multiple – Utilizați cleme în diverse combinații pentru a apăsa pe suprafețe altfel greu accesibile.
Instrument de împrăștiere – Prin inversarea direcției tampoanelor, asamblatoarele Berna pot fi utilizate ca instrumente de împrăștiere. Ideal pentru a ține piese de prelucrat pentru pictură, intemperii etc.
Creați un jig – Utilizați asamblori Berna împreună cu conectori și alte accesorii pentru a vă crea propriile jiguri pentru a ține chiar și cele mai complexe forme.

Prindere și menținere a muncii

Colecția Modelcraft include instrumente pentru prindere și susținere a lucrărilor pentru a satisface toate cerințele de modelare și ambarcațiuni. După cum știe orice producător de modele, este esențial să aveți un loc de muncă ținut în siguranță și în poziția corectă – mai ales atunci când lucrați la articole de precizie. Asigurând articole în timp ce lucrați la ele, puteți asigura precizia și minimiza greșelile.

Colecția SHESTO Modelcraft

Colecția SHESTO Modelcraft este o gamă cuprinzătoare de scule de mână și accesorii de precizie utile, adesea greu de găsit, esențiale pentru orice cutie de instrumente. Gama de instrumente Model Craft acoperă numeroase aplicații în care sunt necesare detalii, precizie și control de aproape, cum ar fi: modelarea, hobby-ul general și ambarcațiuni, electronică și inginerie ușoară, renovare și restaurare, fabricarea de bijuterii, precum și DIY mai mici și de uz casnic reparații.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.