CLEMA DE PRINDERE G (50 MM),PCL3050

31,00 lei

• Ușor și simplu de utilizat
• Esențial pentru orice cutie de instrumente

1 în stoc

Compara Adauga
Add to Wishlist Browse Wishlist
SKU: PCL3050 Categorii: , Etichetă:

Descriere

Clemele Modelcraft G

Aceste cleme G din plastic sunt ușoare, ușor de utilizat și sunt disponibile în trei dimensiuni diferite PCL3025 (25mm), PCL3050 (50mm) și PCL3075 (75mm). Capete din plastic, moi, pentru lucrări delicate și precise. Esențial pentru orice cutie de instrumente.

Prindere și menținere a muncii

Colecția Modelcraft include instrumente pentru prindere și susținere a lucrărilor pentru a satisface toate cerințele de modelare și ambarcațiuni. După cum va ști orice producător de modele, este esențial să aveți un loc de muncă ținut în siguranță și în poziția corectă – mai ales atunci când lucrați la articole de precizie. Asigurând articole în timp ce lucrați la ele, puteți asigura precizia și minimiza greșelile.

Colecția SHESTO Modelcraft

Colecția SHESTO Modelcraft este o gamă cuprinzătoare de scule de mână și accesorii de precizie utile, adesea greu de găsit, esențiale pentru orice cutie de instrumente. Gama de instrumente Model Craft acoperă multe aplicații în care sunt necesare detalii, precizie și control de aproape, cum ar fi: modelarea, hobby-ul general și ambarcațiuni, electronică și inginerie ușoară, renovare și restaurare, bijuterii, precum și bricolaj mai mic și de uz casnic reparații.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.