SET RASPILE 6 BUC,JFL6006

55,00 lei

• 6 x 140 mm profiluri de răzuire
• Folosit pentru îndepărtarea rapidă a materialului, fără înfundare
• Ideal pentru utilizare pe lemn sau ceară

1 în stoc

Compara Adauga
Add to Wishlist Browse Wishlist
SKU: JFL6006 Categorii: ,

Descriere

Aceste raspile de 140 mm sunt excelente pentru utilizare pe lemn sau ceară pentru îndepărtarea rapidă a materialului, fără înfundare.

Raspila este instrumentul cel mai frecvent utilizat atunci când se lucrează cu metal, lemn, materiale plastice și o serie de alte materiale, astfel încât înțelegerea alegerii și utilizării corecte a acestor instrumente este foarte importantă. Raspilele  cu diamante sunt deosebit de bune pentru utilizare pe materiale plastice și modele mici. Raspilele metalice pot fi utilizate pe o gamă largă de materiale și există 3 criterii necesare pentru a identifica corect un fișier: forma (secțiunea transversală), lungimea și tăierea. Există multe secțiuni transversale disponibile, dar cele principale sunt plate, pătrate, rotunde și jumătate rotunde. Lungimea raspilei este distanța de la umăr până la sfârșitul raspilei. Tăierea se referă la modelul și densitatea dinților.

Jeweltool folosit și aprobat de Jessica Rose

Jessica Rose este fondatoarea premiată a London Jewellery School, unul dintre cele mai mari centre de instruire a bijuteriilor din lume, unde peste 9.000 de oameni au învățat să facă bijuterii. Școala organizează 100 de clase de distracție și profesioniști în fiecare an de la baza sa din Londra, Marea Britanie, precum și cursuri de învățare la distanță. Pentru detalii, accesați www.londonjewelleryschool.co.uk Jessica și echipa ei își propun să aducă distracția și creativitatea fabricării de bijuterii cât mai multor oameni posibil și să iubească aceste instrumente care îi ajută pe începători să devină bijuterii profesioniști să facă bijuterii frumoase.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…